wyszukiwanie zaawansowane
1 » Opinie o sklepie2

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Opinie o produktach

Kontakt

  • "RUNO" Spółka z o.o.
    ul. Białowieska 40
    17-200 Hajnówka

    Odwiedź naszą stronę internetową:
    www.runobio.pl
    PKO BP SA
    47 1020 1332 0000 1802 0368 1368

    NIP: 543-020-07-67
  • E-mail:sklep@runobio.pl
  • Telefon(85) 682 21 95
    600 828 926
    606 795 296
  • Fax85 682 23 02
  • Godziny działania sklepupon.-pt.: 8.00 - 16.00
    sob.-nd.: ZAMKNIĘTE

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 09-03-2018
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 20-02-2018
Co prawda nie mogę się jeszcze wypowiedzieć na temat wszystkich produktów, ponieważ nie zostały wypróbowane ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń ;) Herbatka z róży jest bardzo aromatyczna a ostropest w bardzo dobrej cenie. Na pewno jeszcze tu wrócę ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryka
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Profesjonalna i miła obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 10-02-2018
Produkty najwyższej jakości, znałam je już wcześniej ze sklepu zielarskiego w moim miescie, ale tym razem postanowiłam zamówić bezpośrednio w sklepie internetowym Runo ze względu na dużo niższe ceny, większy wybór produktów i szybką realizację zamówienia. Ostatnio zrobiłam tu spore zakupy, ale na pewno zajrzę tu ponownie. Szczerze polecam :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
wszystko w jak najlepszym porządku na pewno będę jeszcze korzystać z tego sklepu nie raz i nie dwa naprawdę polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 05-02-2018
Szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 03-02-2018
Super sklep miła obsługa, ekologiczne produkty i błyskawiczną wysyłka. Naprawdę polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Wszystko zgodne z zamówieniem. Bardzo polecam herbaty owocowe i ziołowe z tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 29-01-2018
Jestem zadowolona z zakupów , Jedynie fajnie by było gdyby bertram był zmielony nie pocięty . .Łanie opakowanie , szczelne . Na waszej stronie przeszkadza mi ,że przeszkadza mi , że co jakiś czas wygasa ok. 30 sek. , pojawia się dziwny znak - to mi utrudnia . Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 19-01-2018
Gorąco polecam ten sklep.Przystępne ceny, sprawna realizacja zamówień.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 26-12-2017
swietne produkty i szybka dostawa (nawet przed swiętami) - gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: DOMINIKA
  • Data napisania recenzji: 22-12-2017
Współpracę ze sklepem oceniam bardzo wysoko. Błyskawiczna przesyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 18-12-2017
Świetne przyprawy, herbatki i "korzenie". Znakomite opakowanie i błyskawiczna wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: agnieszka
  • Data napisania recenzji: 15-12-2017
Superb produkt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 12-12-2017
wyjątkowe przyprawy i zioła - dostałem od znajomych i chyba nie będę szukał innych dostawców. wszystko było tak jak powinno. polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 04-12-2017
Szybko sprawnie i bez kłopotów Dobrze zapakowana paczka nic się nie uszkodziło Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl