wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Opinie o produktach

Kontakt

  • "RUNO" Spółka z o.o.
    ul. Białowieska 40
    17-200 Hajnówka

    Odwiedź naszą stronę internetową:
    www.runobio.pl
    PKO BP SA
    47 1020 1332 0000 1802 0368 1368

    NIP: 543-020-07-67
  • E-mail:sklep@runobio.pl
  • Telefon(85) 682 21 95
    600 828 926
    606 795 296
  • Fax85 682 23 02
  • Godziny działania sklepupon.-pt.: 8.00 - 16.00
    sob.-nd.: ZAMKNIĘTE

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Recenzje

Herbata Malinowa BIO - 100g

Herbata Malinowa BIO - 100g

Ocena produktu 5/5

Wspaniałe, pachnące, aromatyczne...jak puszcza. :) Po raz kolejny wracam do Państwa na zakupy... Polecam niezdecydowanym - warto!

Autor recenzji: Ewelina
Data napisania recenzji: 04-02-2019

Lawenda kwiat - 50g

Lawenda kwiat - 50g

Ocena produktu 5/5

produkt zgodny z opisem

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 26-11-2018

Tymianek - 30g

Tymianek - 30g

Ocena produktu 5/5

produkt zgodny z opisem

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 26-11-2018

Herbata Różana BIO - 100g

Herbata Różana BIO - 100g

Ocena produktu 5/5

Zamawiam już drugi raz produkty z Waszego sklepu i jeszcze się nie zawiodłam. Jak na razie jestem bardzo zadowolona i oby tak dalej ;)

Autor recenzji: Lidia
Data napisania recenzji: 09-11-2018

Tymianek - 30g

Tymianek - 30g

Ocena produktu 5/5

bardzo dobry produkt, bardzo dobry dostawca, polecam produkty firmy RUNO z Hajnówki

Autor recenzji: Sylwester
Data napisania recenzji: 08-11-2018

Mniszek lekarski korzeń BIO - 50g

Mniszek lekarski korzeń BIO - 50g

Ocena produktu 5/5

braki zasobów domowych mniszka lekarskiego a w szczególności jego korzenia uzupełniam zbiorami firmy RUNO z Hajnówki

Autor recenzji: Sylwester
Data napisania recenzji: 08-11-2018

Kurkuma - 150g

Kurkuma - 150g

Ocena produktu 5/5

produkty które kupuje w firmie RUNO z Hajnówki uważam za wyborne godne nie jednego podniebienia

Autor recenzji: Sylwester
Data napisania recenzji: 08-11-2018

Cynamon mielony - 100 g

Cynamon mielony - 100 g

Ocena produktu 5/5

Produkty pochodzące od dostawcy RUNO zapewniają wysoką jakość oraz dobre źródło pozyskania. Polecam produkty dostarczane przez RUNO w Hajnówce.

Autor recenzji: Sylwester
Data napisania recenzji: 08-11-2018

Bazylia -  100g

Bazylia - 100g

Ocena produktu 5/5

Produkty pochodzące od dostawcy RUNO zapewniają wysoką jakość oraz dobre źródło pozyskania. Polecam produkty dostarczane przez RUNO w Hajnówce. Ciągle wracam do produktów od firmy RUNO.

Autor recenzji: Sylwester
Data napisania recenzji: 08-11-2018

Rdest ostrogorzki ziele BIO - 50g

Rdest ostrogorzki ziele BIO - 50g

Ocena produktu 5/5

Rdest ostrogorzki /jak i pozostałe zioła/ wysokiej jakości.Opakowania estetyczne wyróżniające się na tle innych .

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 18-10-2018

Majeranek - 100g

Majeranek - 100g

Ocena produktu 5/5

Super produkt. Polecam

Autor recenzji: Bożena
Data napisania recenzji: 10-10-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl