wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie
Opinie o produktach
Kontakt
  • "RUNO" Spółka z o.o.
    ul. Białowieska 40
    17-200 Hajnówka

    Odwiedź naszą stronę internetową:
    www.runobio.pl
    PKO BP SA
    47 1020 1332 0000 1802 0368 1368

    NIP: 543-020-07-67
  • E-mail:sklep@runobio.pl
  • Telefon(85) 682 21 95
    600 828 926
    606 795 296
  • Fax85 682 23 02
  • Godziny działania sklepupon.-pt.: 8.00 - 16.00
    sob.-nd.: ZAMKNIĘTE
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Cennik
Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 26-11-2019
Przesyłka zgodna z zamówieniem, dostarczona na czas. Herbaty smaczne. Tak trzymać!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 26-11-2019
Bardzo szybka realizacja zamówienia i wysyłka. Herbatki smaczne, zawierają tylko naturalne składniki, bez dodatków aromatów, idealne na zimowe wieczory. Herbatka Gold w ładnym opakowaniu to dobry pomysł na drobny upominek. Polecam sklep Runo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania recenzji: 18-11-2019
Jakość i czas realizacji zamówienia na imponującym poziomie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 05-11-2019
Produkty zakupione w waszym sklepie, spełniły moje oczekiwanie i polecam wszystkim zainteresowanym zakupem w celu poprawy smaku przygotowywanych potraw
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 30-10-2019
Niesamowity sklep odkryty niedawno w Hajnówce
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janina
  • Data napisania recenzji: 21-10-2019
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z RUNO. Dostawa bardzo szybka , zamówienie zrealizowane w całości. Ach! żebym jeszcze mogła dostać moją ulubioną herbatkę ,, Bruszniczkę." Serdecznie polecam RUNO.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 29-09-2019
Doskonałej jakości artykuły, pachnące, bez sztucznych wzmacniaczy smaku. Zdecydowanie polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 08-08-2019
Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa, polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 01-05-2019
Lepszych mieszanek ziół nie próbowałem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 20-04-2019
Bardzo dobre produkty w umiarkowanych cenach, bardzo sprawna transakcja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 27-03-2019
Robiłem w Waszym sklepie zakupy po raz pierwszy i trudno mi o jakąś szczegółową ocenę, ale generalnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam J. Biernacki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 27-02-2019
Bardzo sprawna obsługa. Produkty najwyższej jakości. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gosia
  • Data napisania recenzji: 22-12-2018
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, interesujące ceny i jakość produktów. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: gerta
  • Data napisania recenzji: 17-12-2018
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 26-11-2018
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 10-11-2018
Zioła świeże, herbatki pyszne, świetne składy, bez sztucznych aromatów i hibiskusa, córka nie chce pić nic innego. Szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 03-09-2018
Gorąco polecam. Zawsze przy okazji pobytu w Hajnówce, odwiedzam osobiście, a tym razem złożyłam zamówienie internetowe. Produkty jak zwykle najwyższej jakości, szybka realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 02-09-2018
Bardzo dobra jakość produktów. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl