wyszukiwanie zaawansowane
» Opinie o sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Opinie o produktach

Kontakt

  • "RUNO" Spółka z o.o.
    ul. Białowieska 40
    17-200 Hajnówka

    Odwiedź naszą stronę internetową:
    www.runobio.pl
    PKO BP SA
    47 1020 1332 0000 1802 0368 1368

    NIP: 543-020-07-67
  • E-mail:sklep@runobio.pl
  • Telefon(85) 6822195
    606795296
    600828926
  • Fax856822302
  • Godziny działania sklepupon.-pt.: 8.00 - 16.00
    sob.-nd.: ZAMKNIĘTE

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: agnieszka
  • Data napisania recenzji: 15-12-2017
Superb produkt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 12-12-2017
wyjątkowe przyprawy i zioła - dostałem od znajomych i chyba nie będę szukał innych dostawców. wszystko było tak jak powinno. polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 04-12-2017
Szybko sprawnie i bez kłopotów Dobrze zapakowana paczka nic się nie uszkodziło Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 03-12-2017
Sprzedadawcy ok zioła są takie jak zamówiłem super dostawa na czas
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 28-11-2017
Polecam zakupy w sklepie internetowym ,,runobio.pl ,, .Bardzo szybka dostawa,ceny umiarkowane, zakupione herbatki i przyprawy-pyszne !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 17-11-2017
Pyszna herbatka szczegolnie z odtobina soku malinowego, w 100% jadalne skladniki (owocki)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 12-11-2017
Bardzo dobry kontakt, uprzejma obsługa, POLECAM ten sklep, produkty wysokiej jakości. Warto tam kupować !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 29-10-2017
1.Otrzymałam zamiast zamówionego Liścia Jeżyny EKO suszoną Jeżówkę Purpurową. 2. Zawartość wszystkich produktów oceniam, że jest EKO !
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię. Przepraszamy i w dniu dzisiejszym wysyłamy do Pani Jeżynę Liść EKO.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 28-10-2017
Bardzo fajny sklep z polskimi ziołami BIO :) Dobrze zapakowane, świetna jakość.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 23-10-2017
Gorąco polecam ze względu na jakość produktów i poziom obsługi. Jestem fanką Waszych herbat owocowych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 11-10-2017
Dobrze się parzy.polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bernadetta
  • Data napisania recenzji: 03-10-2017
Jak zawsze rewelacyjna współpraca. Profesjonalne podejście do transakcji i świetny kontakt z obsługą. Gorąco polecam! Gwarancja udanych zakupów!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 02-10-2017
ekologiczne unikalne produkty dobrej jakości w dobrej cenie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EWA
  • Data napisania recenzji: 30-09-2017
Produkty które zakupiłam przede wszystkim są zdrowe co najważniejsze bez konserwantów. Z obsługi jestem bardzo zadowolona, kontakt bezpośredni ,w razie problemu miłe doradztwo. Najważniejsze jednak szybka obsługa i expresowa przesyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 30-09-2017
polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 28-09-2017
Szybko, profesjonalnie, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania recenzji: 24-09-2017
Super, szybko, sprawnie i przyjemnie. Dziękuję. Wszystkie produkty kupiłam córce i zawiozę je do Anglii. Wcześniej zakupy Waszych produktów robiłam w Chortenie, aktualnie asortyment tam jest mizerny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 21-09-2017
Naprawdę polecam ten sklep i jego produkty.Super smak ziół jakby cofnął się czas ,prawdziwe,biologiczne zioła
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 21-09-2017
Zawsze bardzo dobrze, kupuję od paru lat i jestem zadowolony zarówno z obsługi w sklepie, jak i z jakości kupowanych produktów. Polecam i życzę sukcesów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czesław
  • Data napisania recenzji: 14-09-2017
Szybka i miła obsługa. Godna polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl