wyszukiwanie zaawansowane
1 » Opinie o sklepie2

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Opinie o produktach

Kontakt

  • "RUNO" Spółka z o.o.
    ul. Białowieska 40
    17-200 Hajnówka

    Odwiedź naszą stronę internetową:
    www.runobio.pl
    PKO BP SA
    47 1020 1332 0000 1802 0368 1368

    NIP: 543-020-07-67
  • E-mail:sklep@runobio.pl
  • Telefon(85) 682 21 95
    600 828 926
    606 795 296
  • Fax85 682 23 02
  • Godziny działania sklepupon.-pt.: 8.00 - 16.00
    sob.-nd.: ZAMKNIĘTE

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 26-11-2018
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 10-11-2018
Zioła świeże, herbatki pyszne, świetne składy, bez sztucznych aromatów i hibiskusa, córka nie chce pić nic innego. Szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 03-09-2018
Gorąco polecam. Zawsze przy okazji pobytu w Hajnówce, odwiedzam osobiście, a tym razem złożyłam zamówienie internetowe. Produkty jak zwykle najwyższej jakości, szybka realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 02-09-2018
Bardzo dobra jakość produktów. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zuzanna
  • Data napisania recenzji: 24-05-2018
szybko,sprawnie,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEATA
  • Data napisania recenzji: 02-05-2018
Szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 30-04-2018
Od dawna jestem stałą wierna klientka i myśle ze to sie nie zmieni, bo widzę ze oferta jest coraz bogatsza. Uwielbiam te przyprawy !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 22-04-2018
Zawsze najwyższa jakość produktów, oby tak dalej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 22-04-2018
Mega fajny sprzedawca rzetelny, sprawna obsługa szybka dostawa jestem klientem od kilku lat i nigdy się nie zawiodlam polecam sprzedawcę i produkty .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 16-04-2018
Bardzo sprawna obsługa , towar bardzo dobrej jakości. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 14-04-2018
niepoważny sklep , wewnątrz nietkniętej paczki kurierskiej rozerwane opakowanie , amatorka
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 12-04-2018
Bardzo szybka wysyłka i dobre ceny w stosunku do ilości. Szybki i miły kontakt mailowy. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 08-04-2018
Jeśli planujecie zakupy przez internet to polecam ten sklep internetowy. Szybki czas realizacji wysyłki, od momentu dokonania przelewu na konto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzanna
  • Data napisania recenzji: 06-04-2018
Produkty oryginalne, bardzo dobrej jakości, często nieosiągalne w innych sklepach. Jakość pakowania - bez zastrzeżeń. Świetny sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
Z tym sklepem mam zawsze sympatyczną obsługę. Zamawiam dzisiaj rano, jutro już mam. Polecam wszystkim ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 22-03-2018
Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl