alt
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
    Strona główna » Opinie o sklepie
    Jeżeli prowadzisz sklep i chciałbyś otrzymać dostęp do asortymentu w cenach hurtowych, zapytaj o ofertę:

    NAPISZ DO NAS 
    tel. 85 682 21 95.

    Oferujemy korzystne warunki współpracy w zakresie sprzedaży hurtowej oraz detalicznej.
     

    Opinie o sklepie

    99% Klientów poleca nasz sklep
    4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 153
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów

    Dodaj nową opinię o sklepie

    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Zbigniew
    • Data napisania recenzji: 14-12-2023
    Jestem bardzo miłe zaskoczony jakością tych ekologicznych przypraw i ich smakiem. Szybkość realizacji zamówienia była godna podziwu. Polecam wszystkim zainteresowanym korzystanie z usług tegoż sklepu. Zbigniew P.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Produkty jakie Klient zakupił:
    Średnia ocena4,5
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Marta
    • Data napisania recenzji: 09-12-2023
    Produkty tego sklepu warte są polecenia.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Adam
    • Data napisania recenzji: 26-11-2023
    Wszystkie produkty ,sklep jak i obsługa OK
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Małgorzata
    • Data napisania recenzji: 15-11-2023
    super szybka realizacja
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Adam
    • Data napisania recenzji: 13-11-2023
    Bardzo dobre przyprawy i wszystko w jednym miejscu.Serdecznie polecam.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Wojciech
    • Data napisania recenzji: 27-05-2023
    W tym sklepie kupuję od kilkunastu lat. Lubię ich wyroby. Ceny bardzo dobre w stosunku do innych sprzedawców.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Produkty jakie Klient zakupił:
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Iwona
    • Data napisania recenzji: 25-04-2023
    jestem bardzo zadowolona dziękuje
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Adam
    • Data napisania recenzji: 23-03-2023
    Wszystko ok, gorąco polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Aneta
    • Data napisania recenzji: 14-03-2023
    Najwyższa jakość produktów za nieprzyzwoitą niską cenę. Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Pozdrawiam i polecam wszystkim
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Mariusz
    • Data napisania recenzji: 16-12-2022
    Bardzo smaczne herbatki. Polecam wszystkie.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów

    Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
    Nie pokazuj więcej tego komunikatu